Agenda

Deze week
Volgende week

Onderdeel van

Nieuws - - PLANTENACTIE -

In het kader van ondernemend leren organiseren wij dit jaar wederom een plantenactie.
Dit idee is ontstaan vanuit de leerlingenraad. 

Vandaag krijgen de kinderen een bestelformulier mee, waarop ook uitgelegd wordt wat de bedoeling is. 

De kinderen van de groepen 1 t/m 4 gaan planten verkopen aan bekenden; familie, vrienden en/of kennissen. Zij gaan niet langs de deuren. 

De kinderen van de groepen 5 t/m 8 mogen ook vrienden, familie en kennissen vragen, maar gaan daarnaast ook nog langs de deuren om planten te verkopen. Zij krijgen van ons een straat toegewezen, waar ze mogen verkopen, zodat er niet meerdere kinderen bij dezelfde deur langsgaan. 

De bestelling moet meteen betaald worden, bij voorkeur via de QR-code. Het bedrag dat de mensen moeten betalen, moeten ze zelf invullen tijdens de betaling. (Een rekenmachine mee langs de deuren is misschien geen overbodige luxe 😉). 
Mochten mensen niet in de gelegenheid zijn om via een QR-code te kunnen betalen, dan mogen ze ook contant betalen. We willen alleen liever niet dat de kinderen met veel geld over straat gaan. 

Uiterlijk donderdag 18 april wordt het bestelformulier weer ingeleverd op school. 

Donderdag 25 april mogen de bestellingen van de kinderen van de groepen 1 t/m 4 op het schoolplein opgehaald worden tussen 14:00-14:30 uur. De ouders van deze kinderen halen dus de bestellingen van familie/vrienden/kennissen op en zorgen dat de planten daar terecht komen. 

De groepen 5 t/m 8 gaan die donderdagmiddag (van 12.30 tot 14.30 uur) langs de deuren om te bezorgen. We zoeken hiervoor nog ouders (met een auto) die ons hierbij willen helpen. Opgeven kan via de agenda in Parro. 

Mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust aan de leerkrachten! 

🌺We hopen op een succesvolle actie! 🌺 

Nog een laatste tip: Wist u dat het zondag 12 mei Moederdag is? Alle moeders houden toch van mooie plantjes?! 😉

 

Geplaatst op: 02 April 2024

terug